Aparat impotriva cartitelor - Radarcan 20T (1000mp)

  • Fara Stoc
    -29%
    Aparat impotriva cartitelor - Radarcan 20T (1000mp)
  • 149,94 lei 106,01 lei

  • Fără TVA: 89,08 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 8421581000135
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


Aparat cu vibratii anti-cartita - Radarcan 20T (acopera 1 000 mp)

Descriere:

Aparatul anti-rozatoare emite vibratii la intervale de timp regulate,


SUPRAFATA ACOPERITA  - 1000 de metri patrati.


 AcEasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat si bine compactat ce poate propaga undele mai bine decat cel umed.


De asemenea, pozitionarea casei, a pivnitelor, a gardurilor despartitoare, diverse fundatii sau santuri sapate, chiar si copaci batrani cu o radacina groasa pot afecta propagarea undelor prin pamant. Prin urmare, recomandam sa luati in considerare acesti factori atunci cand achizitionati si instalati acest aparat.


Cum functioneaza:

Desurubati capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Aparatul functioneaza cu 4 baterii 1.5V-D. In termen de 15 sec. se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica ca functioneaza in parametrii optimi. Apoi introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sensul acelor de ceasornic.
Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul din jurul aparatului.


Daca pamantul este foarte compactat si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa cu desavarsire lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti distruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. In acest caz, sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.

Avantaje:

Constructie foarte robusta. Carcasa aparatului anti cartita este facuta dintr-un plastic foarte dur, solid. Prezinta deasemenea un sistem de inchidere etans, prevazut cu o garnitura, pentru a evita accesul apei in interiorul aparatului, ce ar putea duce la distrugerea acestuia. Metoda ecologica de a scapa de daunatori. Fara chin, fara dureri inutile pt. animale, fara substante toxice sau fum. Pur si simplu ii alunga din aria acoperita de aparat, fara a afecta insa animalele dvs de companie sau animalele domestice din ograda. Se instaleaza cu usurinta, doar prin infigerea aparatului in pamant.

Specificatii tehnice:

Alimentare: baterii R20 - 6V (4 x 1,5V )
Dimensiuni: 41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)
Frecventa emisa: 300 Hz
Aria de actiune:1000 mp
Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani.


Alte informatii:

Garantie persoane juridice 12 luni
Garantie persoane fizice 24 luni
Producator: Radarcan
Model: 20T
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu vibratii, impotriva, cartitelor, anti-cartita, anti-daunatori, anti-rozatoare, cartite