Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn - Radarcan SC15C (20mp)

  • Fara Stoc
    Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn - Radarcan SC15C (20mp)
  • 82,37 lei

  • Fără TVA: 69,22 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 8421581000111
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


Dispozitiv cu ultrasunete anti carii de lemn - Radarcan SC 15C


Descriere:


Aparatul contra cariilor de lemn este conceput astfel incat sa redea sunete de inalta frecventa printr-o boxa speciala, ce vor afecta sistemul nervos al acestor insecte de care va doriti sa scapati. Desi sunt insecte mici, ce abia se pot vedea, ele pot provoca pagume imense. Pot ecloza dupa 4 saptamani din stadiul ou, devenind astfel larve. Pot ramane in acest stadiu intre o luna jumatate pana la 12 ani, timp in care vor roade lemnul in care au fost depuse, pentru a se hrani si dezvolta. Apoi urmeaza stadiul de pupa si de adult, in care ies in afara lemnului, pentru a se imperechea, si in cele din urma, muri.

Cariile de lemn va pot distruge nu doar mobilierul din casa, ci tot ce inseamna lemn: tocurile usilor si ferestrelor, parchet, decoratiuni, rame de tablou, etc. Daca infestarea este atat de grava, singura solutie este o dezinsectie si dezinfectie profesionala, caz in care va recomandam sa apelati la serviciile site-ului www.dderatizare.ro.


Cum functioneaza:


Atunci cand infestarea este mica, puteti opta pentru aparatul cu ultrasunete SC 15C. Acest aparat emite sunete cu frecvente inalte, ce vor "ataca" sistemul nervos si auditiv al acestor insecte, fortandu-le sa paraseasca cuibul.


Introduceti aparatul intr-o priza (220V) si acesta va incepe sa functioneze imediat si sa redea ultrasunete. Dvs. nu veti auzi nimic deoarece frecventele folosite depasesc pragul la care urechea umana poate percepe, insa un LED de culoare verde aflat in fata aparatului se va aprinde si va va indica functionarea aparatului in parametrii optimi.
 

Avantaje:

Nu va omori insectele, ci doar le va alunga in afara suprafetei acoperita de aparat, care este de aproximativ 20 mp. In acest fel, evitati descompunerea acestora dupa moarte, in interiorul lemnului.

Eficienta si siguranta in folosire. Radarcan este o companie spaniola, care se ocupa de mai bine de 20 de ani cu producerea acestor aparate cu ultrasunete, non toxice, destinate protectiei omului si animalelor de companie ale acestuia impotriva diferitelor tipuri de daunatori. Efectul aparatelor este rezultatul a mii de ore de munca si teste de laborator, pe aceste tipuri de paraziti. Aparatele nu produc fum, nu folosesc substante chimice, sunt sigure in exploatare.

Sunt simplu de utilizat, intrucat pe majoritatea doar trebuie sa le introduceti in priza, si acestea isi vor face efectul.

Iar cu o cheltuiala minima, evitati evacuarea intregii case, scoaterea mobilierului si a intregii aparaturi electrocasnice, scoaterea si distrugerea tocurilor usilor, a parchetului si a plafoanelor false, precum si o dezinsectie si dezinfectie totala cu o substanta ce ramane in suspensie cateva ore, apoi aplicarea unei substante cu remanenta pana la 60 de zile.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 110-230V
Suprafata acoperita: pana la 20 mp
Consum: 5 W


Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Producator: Radarcan
Model: SC-15C
Tara de origine: Spania
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

 Telefon magazin: 0725.311.005Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu ultrasunete, ultrasunete, impotriva, cariilor de lemn, carii de lemn, anti-carii, anti-carii de lemn, insecte, anti-daunatori