Aparat cu radar impotriva caini, pisici, pasari -REP20

  • Fara Stoc
    -16%
    Aparat cu radar impotriva caini, pisici, pasari -REP20
  • 218,68 lei 182,89 lei

  • Fără TVA: 153,69 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 4016138464252
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


Aparat cu alarma si lumina stroboscopica impotriva cainilor, pisicilor si altor animale si pasari


Cum functioneaza:


Acest aparat are un senzor infrarosu pentru detectarea miscarii (PIR). Odata depistata activitate, acest aparat va emite, in functie de setarile dorite, fie o alarma puternica, fie un val de ultrasunete perceput doar de animale, fie un puternic si orbitor flash, fie toate deodata. 


Aparatul este destinat uzului exterior, si este special conceput pentru a va ajuta in limitarea animalelor in anumite zone, in care nu doriti sa permiteti accesul cainilor, pisicilor, pasarilor, etc. Va puteti proteja gradinile de flori sau gradinile de legume, zona piscinei, zona de joaca a copiilor, gazonul din fata casei, etc.


Este o metoda umana de a limita accesul animalelor precum caini sau pisici in anumite locuri. Ultrasunetele nu sunt percepute de oameni, doar de animale. Nu le va afecta sanatatea, in schimb le va cauza un real discomfort, obligandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat. Alarma audio poate fi auzita si de om. Flash-ul orbitor poate actiona deasemenea in paralel cu alarma si cu ultrasunetele, asigurand o eficienta si mai buna a aparatului, speriind pasarile sau animalele.


Instalare:


Aparatul poate fi montat oriunde in exterior, datorita alimentarii cu baterii (4 baterii dimensiunea D x 1.5V, neincluse in pachet). Puteti folosi dispozitivul anti animale oriunde, fara a fi constransi de existenta unei prize. Doar deschideti capacul din spatele aparatului si montati bateriile respectand polaritatea bornelor. Apoi, setati aparatul intr-unul din modurile dorite de functionare.

Aveti posibilitatea de a regla flash-ul luminos, fie in pozitia oprit, permanent, sau la detectarea miscarii, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea stanga.


Deasemenea, puteti selecta fie modul alarma, fie ultrasunete, fie ambele simultan, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea dreapta.


Inchideti capacul, si pozitionati apoi aparatul in zona pe care doriti sa o protejati. Senzorul va detecta miscare pana la 8 m distanta. Pentru a acoperi o suprafata mai mare, recomandam folosirea mai multor aparate simultan.


Avantaje:


Este o modalitate simpla, ecologica si non barbara de a alunga animalele sau pasarile din zonele unde nu dorim sa le permitem accesul. 


Alimentarea aparatului, cu baterii, face extrem de usoara pozitionarea acestuia in diverse zone, in functie de dorinte, preferinte.


Carcasa din materiale de foarte buna calitate, precum si design-ul si constructia acesteia, protejeaza aparatul de intemperii. Totusi, nu recomandam folosirea aparatului in conditii de vreme extrema, intrucat riscati distrugerea acestuia si a componentelor interioare.


Specificatii:


Alimentare: 4 baterii R20 x 1.5V

Suprafata acoperita senzor: 8 m

Suprafata acoperita: aprox. 40 mp

Unghi de detectie: 90°

Frecventa: 16 - 27 kHz

Volum unde ultrasonice: 110 dB

Volum alarma audio: 120 dB

Greutate: 650 g

Dimensiuni: 20.5 x 11 x 21.5 c


Alte informatii:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Conrad

Tara de origine: Germania

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

 Telefon magazin: 0725.311.005


 


 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: anti-salbaticiuni, radar, detectie, caini, pisici, iepuri, soareci, sobolani, tantari, muste, molii, anti-insecte, dezinsectie, deratizare, curatenie