Animal chaser

  • Fara Stoc
    Animal chaser
  • 169,32 lei

  • Fără TVA: 142,29 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 6092012400002
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


CUM FUNCTIONEAZA:


Scapati de problemele cauzate de animale folosind aparatul de ultima generatie, Animal Chaser care emite unde ultrasonice pe frecvente imperceptibile de urechea umana, dar care afecteaza sistemul nervos si auditiv al animalelor mari si rozatoarelor. Actioneaza pe o suprafta de aproximativ 200 metri patrati.


 Dispozitivul nu necesita munca calificata pentru instalare, acesta conectandu-se la o sursa de energie electrica de 220V-240V. Buna functionare este semnalizata printr-un led de culoare rosie, ce va palpai in functie de frecventa emisa de catre aparat.


ALUNGA CAINII SI PISICILE!


Acesta emite ultrasunete dintr-o boxa speciala ce se afla in partea frontala, pe o frecventa variabila cuprinsa intre 16 000 Hz si 23 000 Hz, cu o putere audio de 130 dB. Deoarece ultrasunetele emise sunt pe frecvente variabile, daunatorii nu se vor obisnui niciodata cu sunetul emis de catre dispozitiv. Ultrasunetele emise nu afecteaza omul, dar produce discomfort considerabil daunatorilor, indepartandu-i de zona protejata, fara a le afecta sanatatea.


Acest dispozitiv anti caini, pisici se poate fixa pe un stalp sau pe peretii cladirilor, cu ajutorul kitului de montare, ce este inclus in pachet. Distanta de sol recomandata este intre 25-75 cm. Aparatul prezinta rezistenta la intemperii. Pentru a fi indepartata unitatea principala din carcasa de fixare, se va introduce un obiect plat intre unitate si carcasa, apasand usor pana ce aceasta va fi indepartata, dupa care se va fixa carcasa in suruburi. Cand se monteaza dispozitivul, trebuie sa tineti cont ca ultrasunetele nu trec prin obiecte solide cum ar fi copaci, pereti, tufisuri.


IDEAL PENTRU TERENURI ARTIFICIALE, DE FOTBAL SAU TENIS, GRADINI!


NU FOLOSESTE SUBSTANTE TOXICE!


NU AFECTEAZA SANATATEA ANIMALELOR!


EFICIENTA SI EFICACITATE SPORITA! POATE FI LASAT IN PRIZA PE TOATA DURATA ANULUI!


NON TOXIC PENTRU MEDIU SI PLANTE!





SPECIFICATII:


Dimensiuni: 14.5 x 13.8 x 8.2 cm

Greutate: 255 gr

Alimentare: 220-240V, 50/60Hz

Frecvente: 16 - 23 kHz (continuu variabil)

Putere audio emisa: 130 dB

Zona acoperita: aprox. 200 mp 


ALTE INFORMATII:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Denumire produse: Animal Chaser

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24 h in toata tara

Taxa transport: 17 lei


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005


 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu ultrasunete, aparat, ultrasunete, impotriva, cainilor, pisicilor, anti-daunatori, anti-caini, caini, pisici, anti caini, anti pisici