Aparat anti-caini, pisici, iepuri, pasari - REP20

  • Fara Stoc
    -16%
    Aparat anti-caini, pisici, iepuri, pasari - REP20
  • 218,68 lei 182,89 lei

  • Fără TVA: 153,69 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 8012526039718
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


Aparat anti-caini, pisici, iepuri, pasari - REP20


CUM FUNCTIONEAZA:


Protejati locurile de invazia animalelor cu ajutorul unui aparat de ultima generatie: REP 20. Aparatul emite ultrasunete ce nu sunt percepute de urechea umana, doar de animale. Ultrasunetele nu ii va afecta, insa ii va deranja pe sistem nervos si auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona. Alarma audio poate fi auzit de om, iar flash-ul orbitor poate actiona concomitent  cu alarma si cu ultrasunetele, facand aparatul sa aibe o eficienta mai mare, speriind pasarile si animalele.


Acest aparat anti-caini, pisici, iepuri, pasari REP20 are un senzor infrarosu pentru detectarea miscarii (PIR). In momentul in care sesiseaza miscare, aparatul incepe sa emita, in functie de setarile dorite, fie un val de ultrasunete, fie o alarma puternica, fie un flash orbitor, fie toate odata.


Aparatul se alimenteaza cu 4 baterii D x 1.5V (neincluse in pachet), motiv pentru care aveti posibilitatea sa montati aparatul oriunde, fara sa aveti nevoie de priza. Trebuie doar sa deschideti capacul din spatele aparatului si sa conectati bateriile respectand polaritatea.


Flash-ul luminos se poate regla cu ajutorul butonului pozitionat deasupra bateriilor in partea stanga, fie pe pozitia oprit, permanent sau la detectarea miscarii. In partea dreapta regasiti butonul pentru setarea modului alarma, ultrasunete, fie ambele simultan. Inchideti capacul si amplasati aparatul in zona dorita. Senzorul va detecta miscare pana la 8 m distanta. Pentru a acoperi o zona mai mare, recomandam folosirea mai multor aparate simultan.


Aparatul se poate folosi si in exterior, si este special realizat pentru a putea dvs. sa limitati accesul animalelor in anumite zone, pe care doriti sa le protejati.


IDEAL PENTRU GRADINILE CU FLORI SI LEGUME, LANGA PISCINA, ZONA DE JOACA A COPIILOR, GAZONUL DIN AFARA CASEI!


 
SIMPLU, ECOLOGIC, NON TOXIC!


NU FOLOSITI APARATUL IN CONDITII DE VREME EXTREMA, PENTRU CA RISCATI DISTRUGEREA ACESTUIA SI A COMPONENTELOR INTERIOARE!


SPECIFICATII:Alimentare: 4 baterii R20 x 1.5V
Suprafata acoperita senzor: 8 m
Suprafata acoperita: aproximativ 40 mp
Unghi de detectie: 90°
Frecventa: 16 - 27 kHz
Volum unde ultrasonice: 110 dB
Volum alarma audio: 120 dB
Greutate: 650 g
Dimensiuni: 20.5 x 11 x 21.5 cm

ALTE INFORMATII:Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Model: Rep20
Tara de origine: Italia
Livrare: Prin curier rapid in 24 h in toata tara
Taxa transport: 17 lei


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu ultrasunete, ultrasunete, alarma, flash, anti-daunatori, anti-caini, anti-pisici, anti-pasari, animale, caini, pisici, pasari, iepuri, impotriva, PIR, senzor de miscare