Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci si gandaci - Radarcan 11 RC

  • Fara Stoc
    Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci si gandaci - Radarcan 11 RC
  • 111,28 lei

  • Fără TVA: 93,51 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 8421581000319
  • Disponibilitate: Fara Stoc
  • Garantie: 24 luni


Dispozitiv cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor si liliecilor - Radarcan 11RC


Descriere:

Aparatul odata ce este pornit va incepe sa emita unde de ultrasunete, care sunt unde sonore de inalta frecventa, peste 20.000 Hertzi, limita maxima absoluta la care un om adult sanatos poate auzi. Insa aceste sunete, imperceptibile pentru urechea umana, sunt percepute ca pericol de soareci, sobolani, gandaci de bucatarie sau alte rozatoare si insecte.

In cazul liliecilor, aparatul actioneaza altfel. Acestia sunt animale nocturne, aproape oarbe, ce vaneaza hrana in adaposturi intunecoase. In acest scop, au trebuit sa isi ascuta alte simturi pentru a se orienta si a se deplasa. Astfel, liliecii emit sunete, care se lovesc de obiectele din jur, si se reflecta inapoi ca un ecou, liliacul localizand astfel potentiale obstacole. Functioneaza in acelasi mod ca si radarele. Practic, Radarcan SC-11RC actioneaza ca un sistem de bruiaj, interferind cu ultrasunetele emise de liliac.


ARIA DE ACOPERIRE - 120 mp


Avantaje:

Eficienta in folosire. Scapati de otravuri, alte aparate ce necesita intretinere periodica si schimbarea consumabilelor. Puteti lasa aparatul in priza pe toata durata anului, si veti avea un mediu curat, lipsit de daunatori.

Modern si discret. Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este facuta din material plastic de foarte buna calitate. Design-ul este unul modern, ce se potriveste in orice ambient, fara a atrage atentia asupra sa.

Siguranta in exploatare. Aparatul nu va dauna omului sau animalelor de companie ale acestuia. Poate fi folosit si in camere, sa spun mai sensibile, cum ar fi cea a copiilor, a persoanelor in varsta, in biblioteci, in sali de mese, etc. Intrucat este complet silentios, si nu foloseste substante toxice, poate fi folosit cu incredere in orice mediu interior.Speficificatii tehnice:

Alimentare: 110-230V / 30-60mA

Suprafata acoperita exterior: 30 mp

 Suprafata acoperita inteior: 120 mp

Consum: 11 W

Dimensiuni: 11.6 x 9.5 x 4.2 cm

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Producator: Radarcan
Model: SC-11RC
Tara de origine: Spania
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005


 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: aparat cu ultrasunete, anti-rozatoare, rozatoare, lilieci, gandaci, soareci, sobolani, impotriva, ultrasunete