Pest Reject - Aparat universal impotriva gandacilor, soarecilor, sobolanilor si rozatoarelor

  • Fara Stoc
    Pest Reject - Aparat universal impotriva gandacilor, soarecilor, sobolanilor si rozatoarelor
  • 96,76 lei

  • Fără TVA: 81,31 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 232315510002899
  • Disponibilitate: Fara Stoc


Pest Reject - Aparat universal impotriva gandacilor, soarecilor, sobolanilor si rozatoarelorCum functioneaza:


 


Aparatul Pest Reject emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde electromagnetice vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce va afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor.Efectul preconizat:Aparatul Pest Reject anti daunatori va incepe sa emita unde electromagnetice imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, disparitia daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora.Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru o protectie maxima. Consumul este nesesizabil, in schimb dvs. si familia dvs va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.Aplicabilitate:Fiind un aparat foarte mic si cu un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit cu succes in orice loc: cladiri de birouri, scoli, gradinite, case rezidentiale, apartamente, clinici, cabinete veterinare.


Aparatul Pest Reject nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electrice si electrocasnice. Nu produse fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga.


Avantaje:Compact - nu atrage atentia


Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii


Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele


Modern - inlocuieste cu succes capcanele clasice
Specificatii tehnice:


Alimentare: 220 / 50Hz


Suprafata acoperita: 150 mp
Alte informatii:


Garantie persoane juridice 12 luni


Garantie persoane fizice 24 luni


Model: Pest Reject


Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara


Taxa transport: 17 LEI


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005

 


 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie